En ny verden åbner sig.

CLIQ™ Remote er et elektronisk låsesystem, som er baseret på en mekanisk nøgle kombineret med elektronisk sikring. Med vores elektroniske låsesystem får du nøglen med den pålidelige mekaniske sikring, samt fleksibiliteten og den ekstra sikkerhed fra elektronisk adgangskontrol.

Kontakt os gerne og vi vil være behjælpelig med evt. spørgsmål.

CLIQ™
Nøgle-CLIQ-Ruko (1)
TC1660-gennemskåret-436
CLIQ_ngle i ls
Nøgle-cliq-ruko
ruko-cliq-laasesystem
Sikkerhedsniveau_højplus2

Sikkerhed og fleksibilitet

 

Et Ruko CLIQ™ system er baseret på en mekanisk nøgle tilført elektronik for at give endnu højere sikkerhed. Med et CLIQ™ system får du dermed en velkendt mekanisk nøgle, men også fleksibiliteten og sikkerheden fra elektronisk adgangskontrol.

 

CLIQ™ bygger på Ruko’s mekaniske låsesystem Triton 501, der ligger i top sikkerhedsmæssigt indenfor mekanisk sikring.

Med et CLIQ™ system har du derfor den unikke mulighed for at kombinere mekaniske nøgler med elektroniske nøgler i ét og samme system. Således kan de døre, der har brug for højere sikkerhed udstyres med CLIQ™ cylindre, mens døre der ikke har det samme sikkerhedsbehov udstyres med traditionelle Triton cylindre. CLIQ™ nøgler kan i sådan et system både åbne CLIQ™ cylindrene, men også Triton cylindrene.

 

Ruko CLIQ™ har i modsætning til andre elektroniske og elektromekaniske produkter ikke behov for ekstern strømforsyning, kabelføring mv. Cylindrene skal blot monteres i døren, hvorefter de er klar til brug. Dette skyldes, at cylindrene får strøm fra nøglerne, der er udstyrede med batterier. 

 

Brugervenlighed

 

Med CLIQ™-teknologien åbnes op for intelligente låsesystemer med total fleksibilitet, høj varig sikkerhed og stor vægt på brugervenligheden. 

 

Den elektroniske programmering af CLIQ™ nøglerne giver speciel adgang for personer eller grupper, som vi kender det fra elektroniske adgangskontrolsystemer. Programmering af nøgler foregår centralt via en almindelig computer med speciel software og en programmeringsenhed. Al information mellem programmeringsenheden og cylinderen udveksles via specielle programmeringsnøgler.

© 2023 by ROCHETTE. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Ikon