Om os

Om Sjællands Sikrings Center

Vores profil

 

SSC blev stiftet i 2016 og drives i dag af Mikael Karlsen. Vi har godt 15 års erfaring i branchen, og blandt andet af denne grund er vi ikke et hvilket som helst låse firma.

Vores erfaring giver os styrke, både til at arbejde med avancerede adk systemer og til at dække et bredt felt af opgaver indenfor Sikrings branchen.

Vi arbejder professionelt og ambitiøst med vores fag, og vi sætter en ære i altid at udføre et ordentligt stykke arbejde. Vores kunder kan stole på os.

Service og høj kvalitet

 

Vi er alle stærkt koncentrerede om at udføre vores arbejde til kundernes tilfredshed. Vi yder høj service, udfører vores arbejde til aftalt tid og pris, og leverer en topprofessionel indsats. Vi giver kompetent rådgivning, og vi søger altid i et samarbejde med kunden at finde de bedste løsninger

Det skal virke, holde og se pænt ud

 

Tilfredse kunder er altid vores målsætning. Når vores firma udfører et stykke arbejde, skal det være i orden, både her og nu - og i lang tid fremover. Vores kunder skal være glade, fordi glade kunder forbliver vores kunder, og fordi glade kunder giver os endnu flere kunder. Ved det arbejde vi udfører, er især tre ting vigtige: Det skal virke, det skal holde, og det skal se pænt ud. Samtidig stræber vi altid efter at blive bedre. Vi arbejder målbevidst efter at være de bedste på vores område. Her og nu - og i lang tid fremover.

Kontakt os

Kontakt Sjællands Sikrings Center for rådgivning og uforpligtende tilbud på telefon 27154430 eller e-mail: Mikael@ssc-web.dk

© 2023 by ROCHETTE. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Ikon