Har du låst dig ude - og har du brug for en låsesmed til oplukning af din dør?

Hvis du står i den uheldige situation, at du er blevet låst ude, kan SSC´s uddannede låsesmede, hjælpe dig med en oplukning.

 

Vi ved at det er rart med hurtig hjælp, når man har låst sig selv ude. Derfor kan du altid regne med, at vi hurtigt sender en låsesmed ud til dig.

 

Hos SSC har vi døgnvagt, hvilket betyder, at du kan ringe til os og få hjælp på alle tider af døgnet. Kommer du hjem og opdager, at der har været indbrud, eller har du brug for hjælp til at bryde en lås op, rykker vi ud og hjælper dig, uanset om det er weekend, nat eller helligdag. 

Derfor skal du sikre dig

Selvom 2016 var et flot år, set i forhold til antallet af indbrud i beboelse, blev alligevel ca. 33.000 hjem gennemrodet af indbrudstyve. Omregnet betød det, at der var et indbrud hvert 16. minut eller 90 om dagen. 90 indbrud om dagen i et land med 5,5 mio indbyggere virker måske ikke i teorien så voldsomt, men hvis man sætter tallet i perspektiv, giver det et lidt andet resultat. Ved 90 indbrud er der 90 registrerede forurettede. Jf. Danmarks Statistik bor der gennemsnitligt 2,1 person pr. hustand, hvilket betyder at der alene på adressen er 189 personer, som er direkte berørt af indbruddet. De 189 personer har ofte andre søskende, forældre, bedsteforældre, børn og lignende familie, som direkte eller indirekte bliver berørt af indbruddet. Derudover bliver venner, bekendte og kollegaer ligeledes berørt på den ene eller anden måde. Lad os antage at de 189 direkte berørte forurettede, hver har 10 personer omkring sig, som på den ene eller anden måde, får direkte eller indirekte berøring med indbruddet. Det betyder 1890 personer. Endelig er der naboerne til gerningsstedet, som i forskellig radius bliver berørt direkte eller indirekte. Lad os her skønne, at minimum 2 nabohuse bliver berørt, dvs. 378 personer. Lægger vi tallene sammen, ender vi med 2.268 personer som hver dag i 2016, blev berørt af et indbrud i “nærheden” af dem selv. Eller for at stille det lidt anderledes op:

Oplukning af dørlåse

 

Priserne gælder for simpel oplukning af en dør med én lås. Simpel oplukning vil sige, at låsesmeden kan åbne døren uden at skulle bore låsen op.

  • Hverdage kl. 07:00-15:00                          Kr. 725,-     

  • Hverdage kl. 15:00-21:00                           Kr. 975,-     

  • Hverdage kl. 21:00-07:00                          Kr. 1225,-    

  • Weekend/helligdage kl. 07:00-21:00    Kr. 1125,-   

  • Weekend/helligdage kl. 21:00-07:00    Kr. 1325    

Alle anførte priser er inkl. Moms.  

Afregning sker på stedet enten kontant eller pr. Mobilepay.

Skal låsen bores op eller er der monteret flere end én lås på døren, betales et tillæg svarende til det tids- og materialeforbrug der har været. 

På døgnvagten dækkes følgende områder.

Gribskov, Hillerød, Helsingør, Frederikssund, Halsnæs, Fredensborg, Egedal, Allerød, Furesø, Hørsholm, 

© 2023 by ROCHETTE. Proudly created with Wix.com

  • Facebook Social Ikon